Vägassistans Stockholm NO1 Bilbärgning
Dygnet runt
Året runt
Telefon
Rikstäckande
020 38 38 38
Lokalt
08-731 40 00
Rikstäckande
020 38 38 38

Vägassistans Stockholm - Falck

NO1 Bilbärgning

NO1 Bilbärgning utför vägassistans och bärgning i Storstockholm. Vi bärgar de flesta typer av fordon och kan även hjälpa till vid transporter.

Personalen har lång och bred erfarenhet av all slags bärgning och vi anstränger oss ständigt för att bli bättre och utöka vår expertis. Vi är fast beslutna att lära oss mer och utveckla vår kompetens samtidigt som vi expanderar företaget och ställs inför nya utmaningar.

NO1 Bilbärgning är anslutna till Falck Räddningskår hundratals bärgningsstationer

från söder till norr. Falck är ett rikstäckande nätverk när du behöver vägassistans. Vägassistans finns till för dig, dygnet runt, året runt.

Målet är att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen när det som inte får hända ändå händer. Falcks målsättning är att alltid vara på plats hos dig så snart som möjligt. Vår räddningscentral är alltid bemannad och redo att hjälpa till. Vi tar ansvar, är initiativtagande och får jobbet gjort snabbt med hängivenhet när människor behöver vår hjälp.

Falck ger dig en tryggare vardag.

Vägassistans från Falck - alltid en snabb lösning

Falck Vägassistans Stockholm hjälper dig med:

  • doneReparation på plats
  • doneStarthjälp
  • doneBärgning
  • doneOfrivilliga driftstopp
Jag godkänner att uppgifter hämtas från Transportstyrelsen samt eventuellt används av Falck i försäljningssyfte.
Telefon
Rikstäckande
020 38 38 38

Falck Sverige

Människor som hjälper människor.
Falck hjälper privatpersoner, företag och organisationer att uppnå trygghet i vardagen. Vi arbetar med trygghet utifrån ett helhetsperspektiv och erbjuder vägassistans, första hjälpen utrustning, vägassistansförsäkring och mycket annat.
Vår räddningscentral levererar trygghetstjänster dygnet runt, årets alla dagar. Falck har funnits som leverantör sedan 1906 och under åren har vi byggt upp ett eget rikstäckande bärgarnätverk som sträcker sig längs med hela Sverige. Gå till www.falcksverige.se